Tack för ett gott samarbete Sören!

Tisdag 12 januari 2021

Hej Sören

Du har arbetat som internrevisor på ECSkog i över nio år, hur kommer det sig att det blev ECSkog?

Jag har ett stort intresse för naturvård och produktion. Slumpen avgjorde då Holmen la ner sin certifiering och samma dag hörde Bernt av sig och erbjöd mig att jobba för ECSkog. Jag var på rätt plats vid rätt tidpunkt och har kunnat utgå från min bostadsort vilket är en stor fördel för både mig och ECSkog. Jag har haft nytta att kunna dela med mig av mina erfarenheter och intresse till skogsentreprenörerna.

Vad har varit mest spännande och utmanande?

Utmaning är att tolka standarden. Balansgång att kräva och att hjälpa skogsentreprenör. Viktigast är att skogentreprenörerna får rätt hjälp, oftast är de bra på sitt jobb och lämnar bort det administrativa till någon annan. Mötet med människor är alltid spännande och jag har alltid känt mig välkommen. Skogentreprenörerna jobbar oftast ensamarbete, vilket gör att mötet alltid blir en trevlig stund att träffas i skogen.

Vad är dina expertområden?

Produktionsfrågor är mitt expertområde. SAM frågor har varit intressant att fördjupa sig inom, det är allt viktigare att alla mår bra i företaget.

Utveckling av ECSkog på de här 9 åren?

Tillväxt och kunskapsdrivande har genomsyrat verksamheten med Bernt i spetsen. ECEssen var bra då vi slapp ha allt i papper.

Framtiden, vad kommer du tillbringa din tid nu?

Tänkte att jag skulle tomgå lite mer (dvs ta en promenad), åka skidor och röja.

 

Tack Sören för ett gott samarbete!


Tack för ett gott samarbete Sören!