ECSkog söker skoglig administratör till Växjö

måndag 27 maj 2024

ECSkog söker skoglig administratör till Växjö
ECSkog växer och söker nu efter en skoglig administratör med placering på vårt kontor i Växjö.
Har du ett stort intresse för skogsbruk, administration, entreprenörskap, kundkontakt och trivs med att arbetat i en mindre organisation, då kan detta vara möjligheten för just dig.


Om ECSkog
Sedan 2004 verkar ECSkog som specialiserat företag för gruppcertifiering av skogsentreprenörer.
ECSkog är landets ledande företag för PEFC-certifiering av skogsentreprenörer, som med bas i Växjö verkar för främjandet av ett långsiktigt, lönsamt och miljöanpassat skogsbruk.
ECSkog jobbar idag med drygt 2500 företag utspridda över hela Sverige.
Läs mer på www.ecskog.se.

 

Om tjänsten
Vi erbjuder en tjänst som innefattar, att tillsammans med bolagets VD, ansvarar för administration och kommunikation. Utöver administrativa arbetsuppgifter innefatta tjänsten andra ansvarsområden som ger goda möjligheter till ett varierande arbetet. Exempelvis kommer kundkontakt och revisionsarbetet vara en betydande del av vardagen. Att jobba nära och i god dialog med våra skogsentreprenörer blir en självklar del i din yrkesroll. Variation under året förekommer och innebära att vissa arbetsuppgifter får mer utrymme under vissa delar av året.
ECSkog är en liten organisation och därför krävs god flexibilitet och en öppenhet för att möta nya utmaningar och arbetsuppgifter. Vi arbetar i ett tight team och att se helheten för teamet och företaget är en viktig egenskap för att lyckas i rollen.
Resor i tjänsten och möten hos kund kan förekomma.

 

Vem söker vi / din profil
Den vi söker ska ha sitt hjärta i skogen och därmed ha kunskap och tidigare erfarenhet inom skogsbruksverksamhet eller vara väl insatt i skosbruksentreprenörers vardag. Erfarenhet av att jobba med certifieringsstandard, samt operativ fälterfarenhet, anses mycket meriterande. För att lyckas i denna roll och för att trivas på ECSkog är du duktig på att bygga långsiktiga relationer samtidigt som du har förmågan att anpassa dig till så väl person som situation.
Med tanke på ECSkogs kunders olika förutsättningar och behov blir din kommunikativa förmåga väsentlig vid sidan av din affärsmässiga och strukturerade personlighet.
I en liten organisation, som ECSkog, krävs god flexibilitet och en förmåga att jobba tillsammans i ett team. Du kommer till stor del inneha egna ansvarsområden vilket innebär att du måste vara självgående, handlingskraftig och kunna ta egna initiativ.

 

Intresserad
Låter detta intressant? Tveka inte att skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev där ni motiverar varför just du passar till denna tjänst.
Frågor om tjänsten besvarar av VD Per Hoflund 070-2545865, alternativt ph@ecskog.se

Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.
Skicka din ansökan till ph@ecskog.se senast 31 juli.